Nézd meg, miért éri meg nálunk vásárolni...

Miért ÉRDEMES nálunk VÁSÁROLNI?


30 napos elállás

Nekünk az a fontos, hogy elégedett legyél a vásárlásoddal, ezért üzleti vagy magán vevőként is 30 napot adunk rá, hogy kipróbáld a terméket. Ha nem felel meg, visszaküldöd, mi pedig visszafizetjük az árát. Ilyen egyszerű. Bővebben...

Azonnali termékcsere

Meghibásodás? Nálunk nem kell heteket várnod arra, hogy a szerviz bevizsgálja - küldj egy emailt nekünk fotóval, a hiba leírásával és a rendelési vagy számlaszámoddal a garancia@afterhours.hu-ra, mi pedig futárral küldjük a cserekészüléket, és felvesszük a hibás eszközt.

2 napon belüli szállítás

Két nap? Ha odafigyelsz néhány részletre, akkor már másnapra ott lesz a csomag az ajtód előtt - de két munkanapon belül mindenképpen kézhez kapod a rendelésedet. 

Bővebben...

90.000 Ft felett ingyenes szállítás

Amennyiben a kosarad összértéke meghaladja a 90.000 forintot, a szállítási költséget átvállaljuk, és ingyen visszük ki a csomagodat - villámgyorsan.

Csomag-kedvezmények

Több dolgot vennél egyszerre? Törzsvásárlónk vagy? Kiegészítőket is szeretnél az alap eszközödhöz? Nálunk mindig lapul egy kis kedvezmény a fiók mélyén. Nem találsz neked megfelelő kedvezményt? Írj nekünk az info@afterhours.hu-ra, és kitalálunk valamit!

Általános garancia

Termékeinkre nem csak a törvényileg kötelezően előírt garanciát vállaljuk - céges vásárlóként ugyanúgy élvezheted a fogyasztókra vonatkozó garancia előnyeit.

Szakértő csapat

Használjuk és értünk is ahhoz, amit a webshopunkban árulunk. Kérdezz tőlünk bátran, igyekszünk minden kérdést megválaszolni, legyen az bármilyen mélységű is technikailag. Mert ugyan mi sem tudunk mindent, de amit mi nem, azt a gyártó biztos tudja.

Kitűnő minőség

Termékeink kategóriájukban egyedülállóak, és egytől egyig kitűnő minőséget képviselnek. Termékportfóliónkat hosszas tesztelést követően bővítjük csak, mely garantálja, hogy minden nálunk vásárolt termék csalódásmentes. Kizárólag új termékeket árulunk, melyek alaposan kipárnázott csomagolásban kerülnek kiszállításra, ezáltal biztosítva, hogy még a csomagolás se sérülhessen meg.